Home Expresoare Saeco
Expresoare Saeco
Expresoare Saeco PDF Imprimare Email
Expresoare Saeco
Scris de marinela21   
Vineri, 20 Mai 2011 14:21

Expresoare Saeco sunt lider in randul producatorilor de expresoare si automate de cafea si bauturi calde, fie pentru locuinta personala, fie pentru uzul comun, pentru locurile publice. Aceste expresoare Saeco pot fi prezente atat in bucataria proprie, cat si in baruri, gari, autogari, companii, in special sub forma unor automate, pentru a asigura capacitati mai mari de cafea.

Unele expresoare Saeco pot prepara cafea si cu pastille de cafea puse in capsule de hartie. Capacitatea rezervorului poate fi de un litru, cu o presiune a pompei de 15 bar. Multe au incorporate in sistem si rasnita de cafea, pentru mai multa prospetime si savoare. Unele modele sunt prevazute si cu filtru pentru purificarea apei. Toate aparatele de acest fel asigura prepararea unei cafele rafinate si aromate.

Expresoare Saeco pot fi realizate din otel inoxidabil, cu o interfata intuitiva, usor de citit. Display-ul acestor expresoare Saeco are trei icon-uri in trei culori: verde, galben si rosu. Aceste expresoare Saeco pot utilize atat cafea boabe, cat si cafea macinata. Mai au in componenta si un dispenser telescopic, grup de cafea detasabil, si sunt prevazute cu un ciclu automat de clatire la o anumita perioada de timp.

Se mai adauga de asemenea si un ciclu automat de curatare, precum si de decalcifiere. Printre optiunile acestor expresoare Saeco se mai afla si o rasnita ceramica prevazuta cu cinci trepte de reglare. De asemenea, la aceste expresoare cafea poate fi programata si lungimea cafelei. Laptele poate fi spumat cu ajutorul unei functii speciale. Mai intalnim si functia de economisire a energiei, astfel incat consumul de energie electrica sa nu fie unul mare si nejustificat.

Capacitatea containerului acestor expresoare Saeco este de 250 de grame, in timp ce capacitatea rezervorului de apa este de 1,2 litri. In ceea ce priveste capacitatea containerului de reziduuri ale acestor Expresoare Saeco, pot incapea pana la 8 portii. Presiunea pompei este de 15 bar, puterea de 1400w, cu o greutate care poate fi cuprinsa intre 5 si 9 kilograme, in functie de tipul aparatului.

Ultima actualizare în Luni, 23 Mai 2011 07:56
 


Sondaje

Este o necesitate expresorul de cafea la casa omului?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com