Home Expresoare second hand
Expresoare second hand
Expresoare second hand PDF Imprimare Email
Expresoare second hand
Scris de marinela21   
Vineri, 20 Mai 2011 14:22

Daca nu vrei sa dai foarte multi bani achizitionand expresoare noi, atunci poti opta pentru expresoare second hand, care iti pot asigura aceeasi calitate la un pret mai mic. Daca nu ai un buget foarte mare la dispozitie, poti achizitiona expresoare second hand de tip semi-automate. Acestea au un design ergonomic, sunt usor de folosit, usor de curatat si intretinut, iar prepararea cafelei sau a espresso-ului se face in cateva secunde.

Chiar si expresoare second hand pot reprezenta o imbinare perfecta intre tehnologie si eleganta, atat timp cat sunt modele mai noi. Insa si modelele mai vechi sunt bune, deoarece au acele caracteristici de baza care le fac sa fie eficiente si rapide. Majoritatea sunt prevazute cu un display grafic LCD de dimensiuni mari, care permite si citirea de la o distanta mai mare.

Multe expresoare second hand sunt prevazute cu cicluri de control programate cu foarte mare acuratete, astfel incat timpul acordat intretinerii si folosirii sa fie cat mai scurt si cat mai eficient. De asemenea, anumite tipuri de expresoare second hand sunt prevazute cu functia de stand-by dupa 20 de minute de inactivitate, astfel incat consumul de energie facut de aceste expresoare second hand sa fie unul cat mai redus si justificat.

Diversele tipuri de expresoare second hand prezinta numeroase avantaje. Inainte de toate, aceste expresoare cafea sunt mai ieftine si prezinta aceeasi calitate la un pret mult mai redus fata de cel existent in magazine. Exista o stabilitate termica perfecta obtinuta prin sistemul de control direct al temperaturii. In plus, pentru producerea de apa calda se utilizeaza un sistem de schimbatoare de caldura, astfel incat se reduce consumul de energie si se obtine o calitate mai buna a cafelei.

Expresoare second hand pot fi prevazute cu un sistem digital de control, astfel incat se pot seta toti parametrii de functionare. Pentru unele expresoare second hand se pot seta si parametrii de functionare optima pentru rasnita incorporata in aparat, precum cantitatea de cafea si gradul de macinare. Boilerul si sistemul de apa fierbinte dispun de un ciclu automat si independent de spalare.

Ultima actualizare în Luni, 23 Mai 2011 07:56
 


Sondaje

Este o necesitate expresorul de cafea la casa omului?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com